maandag 31 augustus 2009

Heren,



Jullie X-treme Team wordt verwacht om 10.00u op Camping Druivenland in Overijse. Je team bestaat uit vijf mensen, vier deelnemers en een coach. De coach neemt niet deel aan de challenge trophy maar zorgt mee voor het goede verloop van de westrijd.



De wedstrijd wordt gespeeld door 3 ploegen :

Team Huldenberg - Team Melsele - Team Pajot.



Het doel van de wedstrijd is om snel mogelijk het parcours af te leggen. Onderweg krijgt elk team de mogelijkheid om straftijd of bonustijd te verzamelen. Het team met de beste tijd wint de X-treme team Challenge Trophy Cup 2009.



Het parcours is niet altijd even toegankelijk, zorg voor een uitrusting die elke ondergrond en vegetatie aankan. Reservekledij is aangewezen, je hebt de mogelijkheid om nadien te douchen en vuil, zweet en bloed weg te spoelen. Elk team zorgt zelf voor 2 mountainbikes, 4 fietshelmen (vermits we voor deze activiteit onmogelijk een verzekering konden afsluiten...) en één GSM.



Om discussie te vermijden hebben we beroep gedaan op een bekwaam jurylid. Hij zal in geval van betwisting beslissen en zijn oordeel zal onomkeerbaar zijn. Zijn identiteit blijft nog strikt geheim, maar vermits hij van origine West-Vlaming is, is hij zeker geografisch onpartijdig.

Na de trophy en voor de prijsuitreiking is er een BBQ voorzien. Indien je met je team wil deelnemen laat dan op voorhand iets weten.

1 opmerking:

  1. Team Huldenberg is er klaar voor. Deze alcoholarme week wat bijgetraind, extra voedingssuplementen opgeslagen, tacktiek besproken en nu nog een beetje extra rust en dan zaterdag schitteren!!!!

    BeantwoordenVerwijderen